ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

Ο ΙΑΤΡΟΣ

Παρέχουμε εξατομικευμένη παιδιατρική φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον, μετατρέποντας την επίσκεψη στο γιατρό σε μια ευχάριστη και χωρίς άγχος δραστηριότητα.

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

5 / 5

5/5
Με βάση 69 αξιολογήσεις στην Google

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Παιδίατρος Θεσσαλονίκη – Μηνάς Κρεμενόπουλος

Ο Δρ Μηνάς Κρεμενόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ειδίκευση στην παιδιατρική και ιδιαίτερο ερευνητικό και κλινικό ενδιαφέρον στις νευροαναπυξιακές διαταραχές νεογνών-βρεφών-παίδων και στην παιδική διατροφή. Είναι διδάκτωρ Παιδονευρολογίας-Παιδοαναπτυξιολογίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκρατείου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Παιδική Διατροφή του Boston University school of Medicine, USA. Έχει εκπαιδευτεί μέσα από πολυάριθμα περιστατικά στα Επείγοντα (A&E) του Royal London Hospital και του University London College Hospitals, στη παιδιατρική κλινική Ν.Ε.Π.Θ., και στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ. Είναι επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής Ιπποκρατείου  Γ.Ν.Θ. (Τμήμα Παιδονευρολογίας – Παιδοαναπτυξιολογίας). Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και courses στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε παιδιατρικά περιοδικά. Τέλος, ανήκε περήφανα στο δυναμικό των παιδιάτρων στους <<γιατρούς του κόσμου>>.

Περισσότερα

Ωράριο Λειτουργίας

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ιατρείο

Προσωπικό
Εξειδικευμένο 98%
Χώρος
Ειδικά Διαμορφωμένος 98%
Εξοπλισμός
Σύγχρονης Τεχνολογίας 99%
Φροντίδα
Υψηλών προδιαγραφών 100%

Το Ιατρείο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 13, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένης υγειονομικής περίθαλψης σε μικρούς ασθενείς σε όλες τις περιόδους της  βρεφικης, παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Είτε είστε νέος γονέας, είτε έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας είτε εισέρχεστε στον κόσμο της ανατροφής των εφήβων, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το παιδί σας να αποκτήσει εξαιρετική σωματική, ψυχική και κοινωνική υγεία. Παρέχουμε εξατομικευμένη παιδιατρική φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον, μετατρέποντας την επίσκεψη στο γιατρό σε μια ευχάριστη και χωρίς άγχος δραστηριότητα. Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε την ποιότητα της φροντίδας που σας αξίζει, καθώς αναγνωρίζουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει την αμέριστη προσοχή μας . Προτεραιότητά μας είναι να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το καλύτερο συμφέρον του παιδιού και να διατηρούμε διακριτικό, συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τους νέους γονείς. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς να αισθάνονται πιο σίγουροι για την ικανότητά τους να ανταποκριθούν στις γονικές τους υποχρεώσεις. Το παιδιατρείο μας διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη (βρεφονηπιοκόμος) και παιδίατρο σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα για να σας βοηθήσει με επείγουσες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το παιδί σας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο ιστότοπος σας δίνει μια γεύση του ποιοί είμαστε, αλλά μη διστάσετε να καλέσετε για πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Ονοματεπώνυμο *
Email
Μήνυμα