ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ-ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Περιεχομενο

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ-ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Παιδιατρική παρακολούθηση

Η παιδική ηλικία είναι μια εποχή ταχείας ανάπτυξης και αλλαγής. Οι επισκέψεις τακτικής παιδιατρικής-νεογνικής παρακολούθησης αποτελούν σημαντικό μέρος της υγείας ενός παιδιού από τη βρεφική ηλικία έως και την εφηβεία. Κάθε επίσκεψη περιλαμβάνει μια πλήρη φυσική εξέταση, προτεινόμενους ελέγχους και εμβολιασμούς – η διενέργεια των οποίων πραγματοποιείται πάντα με βάση το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων επισκέψεων, αξιολογείται η ανάπτυξη και η ψυχοκινητική εξέλιξη του παιδιού, ενώ εντοπίζονται υποκείμενες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Παρέχονται οδηγίες διατροφής για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, κατευθυντήριες γραμμές για τα αναπτυξιακά ορόσημα ενώ ύψος, βάρος και άλλες σημαντικές πληροφορίες καταγράφονται στον ηλεκτρονικό μας ιατρικό φάκελο.

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις παρέχουν στους γονείς την ευκαιρία να συναντηθούν με τον παιδίατρο και να κάνουν ερωτήσεις. Αυτή είναι η στιγμή για να αξιολογήσετε την ανάπτυξη του παιδιού σας,  να αντιμετωπίσετε ανησυχίες σχετικά με τη συμπεριφορά, τη διατροφή, να συζητήσετε λεπτομέρειες εξετάσεων και προτεινόμενων εμβολιασμών και να θέσετε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σας απασχολεί. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις επισκέψεις, καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε από πριν τις ερωτήσεις και τα ζητήματα που σας απασχολούν για να αισθάνεστε πιο ήρεμοι. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα παροχής έντυπου υλικού με οδηγίες, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Οι τακτικές παιδιατρικές-νεογνικές επισκέψεις είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία του παιδιού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε την επόμενη εξέταση του παιδιού σας.

 

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Ο Δρ Μηνάς Κρεμενόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ειδίκευση στην παιδιατρική και ιδιαίτερο ερευνητικό και κλινικό ενδιαφέρον στις νευροαναπυξιακές διαταραχές νεογνών-βρεφών-παίδων και στην παιδική διατροφή.

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

5/5

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

Μοιραστείτε το !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΚΡΕΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ MD, PhD, MSc

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ

Ονοματεπώνυμο *
Email
Μήνυμα